CASA DA TORRE 

FUSETA-ALGARVE-PORTUGAL

Gastenboek

 

...Het was een topvakantie! Genieten van de zon, zwembad, visjes op de bbq en leuke uitstapjes in de omgeving. We vonden casa da torre een huis dat je een echt vakantiegevoel geeft, een plek om aan te bevelen!...Fam.V.,Den Haag (NL)

 

...Wat een heerlijk mooi sfeervol ingericht huis met een prachtig uitzicht op de Ria Formosa. Alsof we op vakantie waren in een tijdschrift-foto, dat gevoel had ik als ik 's ochtends door de open terrasdeuren naar buiten keek. Het was fantastisch om zo gastvrij te worden ontvangen met een lekker flesje wijn, broodjes e.d. voor de volgende ochtend...Fam.K., Papendrecht (NL)

 

...Wat een fantastische vakantie was dit! Vanaf dat we binnenkwamen vonden we het jammer dat het maar een week zou duren.

Het huis was perfect, ruim, gezellig, compleet en smaakvol ingericht. De bedden lagen heerlijk en de gastvrijheid is voelbaar in het hele huis...Fam.V.D.H., Bergen op Zoom (NL)

 

...Onze vakantie was even vertoeven in het paradijs. De woning, het uitzicht en de omgeving waren schitterend! Een aanrader kortom...Fam.D., Heverlee (B)

 

...We have felt really comfortable in casa da torre, the beautiful garden, pool and marvelous view around. A place for relaxation and regeneration...Fam.R., Tettnang (D)

 

...Na enkele dagen Lissabon was dit huis een echte verademing. Het uitzicht is "postkaart-waardig" zodat elke ochtend weer een "wauw"gevoel werd ontketend bij ons (zelfs bij de kinderen)...Fam D. Lommel (B)